Nieuw logo voor Harmonie Akkrum

Al een tijd lang was het bestuur van Muziekvereniging “Harmonie” Akkrum op zoek naar een nieuw logo. Nadat er 2 jaar geleden kleur gebracht is in de outfit van de fanfare door vrolijk gekleurde stropdassen, was nu het logo aan de beurt. Er is lang gedacht, geschetst, gewikt en gewogen, met dit als eindresultaat:
Bij dit logo hoort ook een verhaal: Centraal in het logo staat de letter “H”, opgebouwd uit twee muzieknoten. Dit spreekt voor zich: H is de eerste letter van Harmonie, de naam van de vereniging, en het gaat om een muziekvereniging. 
De kring van cirkels rond de centrale “H” geeft de verbindende rol aan die muziekvereniging “Harmonie” Akkrum met haar muziek speelt binnen de vereniging, tussen orkesten en publiek en binnen de dorpsgemeenschap, iets wat ook in de missie van muziekvereniging “Harmonie” Akkrum terug komt. 
De kleuren in het logo komen overeen met de kleuren van de stropdassen en geeft het logo een speelse en jeugdige uitstraling, iets wat zeker van toepassing is op muziekvereniging “Harmonie” Akkrum.