Opgave voor “Water Muziekspektakel” - (archief)

Zoals u misschien uit de media heeft vernomen zal er op zaterdagavond 21 mei a.s. een muziekspektakel plaatsvinden, waarbij de toeschouwers vanaf het water kunnen genieten van diverse muzikale optredens op de wal.

De bedoeling is dat er op zo veel mogelijk plaatsen langs de vaarroutes in Akkrum door ensembles, orkesten, solisten, koren, individuele muzikanten etc. muziek wordt gemaakt. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is het mogelijk dat ook Nes in de route wordt opgenomen.

 

Op deze dag zal in Akkrum ook, met verschillende activiteiten onder het motto “Akkrum, reuze duurzaam”, het watersportseizoen worden geopend. Daarnaast zal de dan gereconstrueerde houten klapbrug over de Trigreppel in het Krompaed officieel worden heropend.

Kortom een dag met veel activiteiten.

 

De organisatie van het “Water Muziekspektakel” is in handen van de Concertcommissie van Harmonie, in samenwerking met de Stichting Akkrum/Nes Centraal, de Vereniging van Ondernemers Akkrum (VOA) en Plaatselijk Belang Akkrum/Nes.

 

Bij dezen vragen wij u (uw muziek gezelschap) om aan dit gebeuren mee te doen. Klik hier om het opgaveformulier te downloaden en in te vullen

Het formulier graag bezorgen bij of sturen naar Piet Dijkstra, Ljouwerterdyk 29, 8491 GA Akkrum (E-mail Blierherne@hotmail.com).

We zien er naar uit dat u meedoet!

  

Met vriendelijke groet,

 

Piet Dijkstra, voorzitter Concertcommissie Harmonie