Overhandiging Cheque

Maandag 30 november was het zover en kon bouwbedrijf K. de Boer BV de cheque aan het jeugdkorps van de Harmonie overhandigen.
De waarde van de cheque bedroeg maar liefst € 3.500,–!! Dit bedrag werd bij elkaar verzameld uit de donaties van de bezoekers van het feest ter gelegenheid van de bedrijfsoverdracht van dit bedrijf van Kees de Boer naar Andries van Wijk. Omdat het Bouwbedrijf de Harmonie een warm hart toedraagt hadden Kees en Andries dit aan hun relaties als kadotip meegegeven.

 

 

Het jeugdkorps van de Harmonie heeft voor deze geste als verrassing tijdens de feestelijkheden enige muzikale stukken ten gehore gebracht, waaruit de waardering blijkt.

Als klap op de vuurpijl werd er door Andries nog een verrassing aangeboden. Hij vond namelijk dat het hiermee na de bedrijfsoverdracht niet hoefde te stoppen en zegde toe de steun na de bedrijfsoverdracht de komende tijd voort te willen zetten door een jaarlijkse bijdrage van € 250,– te doneren. Uiteraard werd ook deze geste met open armen in ontvangst genomen.